Vitamin C - Active Concentrate

[5901638403476]
 Vitamin C - Active Concentrate
Klicka för förstoring30ml

Vitamin C -15% - aktiv koncentrerat serum för ansiktet.


Rekommenderas för hud benägen att få rynkor och missfärgningar. Ger omedelbart fukt och näring till huden, stimulerar kollagensyntesen. Ökar densitet och elasticitet. Motverkar hudens åldrande som orsakas av överdriven solexponering.
 
Innehåller ej: SLES, SLS, ALS, Parabener, formaldehyd, vaselin,  paraffinoljor, silikoner och etanolaminer.
Koncentrat med C-vitamin 15%  rekommenderas för hud benägen att få rynkor och missfärgning. Det ger omedelbar fukt och näring i huden, stimulerar kollagensyntesen. Ökar densitet och elasticitet. Bromsar åldrandet av huden som orsakas av överdriven solexponering.

Aktiva ingredienser:
• Vitamin C - 15% , absorberas in i huden och har erkänd verkan. Anti-aging effekt på huden som en antioxidant, återställer hudens lyster, ökar kollagensyntesen m m.


• Vitamin F - Omega 3, 6, 9 rika på linolsyra. Linolsyra (linolsyra), svarar för korrekt hydrering av huden och dess regenerativa processer. Reglerar aktiviteten hos talgkörtlarna, utmärkt för grov, fjällande och sprucken hud. Linolsyra har också mycket stark antioxiderande egenskap.


• 24 Xeradin® XERADIN hydratisering - ökar fukthalten i huden, tränger djupt in i huden och ger en långvarig hydreringseffekt (24 Timmar) . Stramar också upp huden.


• Kollagen motverkar åldrandeprocessen i huden, tränger in i de djupaste hudlagren. Jämnar rynkor, bland andra under ögonen och på halsen. Kollegen har gynnsam effekt på hudbristningar och celluliter. Mjukgör och återfuktar huden. Främjar förändringen av gamla ärr och missfärgningar.


• Gojibär extrakt tillför vitalitet och energi, bidrar till att ge huden ett fräscht utseende. På grund av den höga halten av antioxidanter stärks hudens elasticitet genom att stimulera kollagensyntesen.


• Grönt teextrakt är en potent antioxidant. Skyddar huden från skadliga yttre faktorer. Det har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Bra för den som lider av acne.

Aktuella recensioner: 1
   Recensioner  SEK: 145 :- Antal:  Tillfälligt slutsåld
Delbetala från SEK: 7 :-/mån
Kunder som har köpt den här produkten köpte också