Slim Extreme 4D Gold Serum Bantning Och Formning

[5907609380937]
 Slim  Extreme 4D Gold Serum Bantning Och Formning
Klicka för förstoring250 ml

För att uppnå bästa resultat använd alltid först peeling/scrub följt av kräm eller serum. Användning av peeling/scrub är viktig för hudens välmåga då den avlägsnar döda hudceller.

Eliminerar Avancerade Celluliter
Reducerar Fettvävnad

Anticellulit
bioHyaluron Slim Complex ™
24 - karat guld , PhytoCellTec ™, arganolja

FÖR KÄNSLIG OCH ALLERGI - BENÄGEN HUD

Detta serum för  behandling av fettvävnad är framtaget med  inspiration från de senaste landvinningarinom kosmetika och estetisk medicin.  Innovativ formel, rik på rent 24 - karat guld och en unik kombination av aktiva ingredienser, stimulerar processen för fettvävnadsförbränning.

24 - karat guld, agerar i synergi med bioHyaluron Slim Complex ™ rik på hyaluronsyra och ginkgo bilobaextrakt, stimulerar effektivt mikrocirkulationen i subkutan vävnad(vävnaden precis under huden),  eliminerar gifter som ackumulerats i cellerna och som ett resultat - synbar reducering av celluliter.  Guldserumet skapar en tunn gyllene hinna på huden  som ger huden ett fräscht utseende.

Lipocell - Slim ™ komplex formar och stramar upp huden,  förbättrar hudens möjlighet att behålla optimal elasticitet ( t.ex. vid förändringar av kroppsvikt ).

Plantstamceller - PhytoCellTec ™ aktiverar svaga och sovande stamceller i huden vilket stimulerar dess naturliga föryngring . Detta gör det möjligt att eliminera celluliter på ett naturligt sätt. 

Arganolja reducerar effektivt även avancerade celluliter och minskar synligheten av hudbristningar.

Mjölk från Chufaplantan, Laminaria alger och vitamin A, E, F komplex ger näring på djupet, återfuktar och stärker.

EFFECT 4D

Eliminerar avancerade former av celluliter, ger slankare silhuett.
Minskar fettvävnad, verkar upp till 48h.

Applicering: två gånger om dagen, liten mängd av produkten masseras in med cirkelrörelser på kroppsdelar som drabbats av celluliter. Trevlig kylande känsla som åtföljer appliceringen är tecken på att serumet börjar verka. De första resultaten kan märkas efter ungefär 3-4 veckors regelbunden användning. För att bibehålla den uppnådda effekten rekommenderas att applicera serumet året runt, 2-3 gånger i veckan. Tvätta händerna efter applicering.

För att uppnå maximalt resultat rekommenderas att använda Slim Extreme 4D Gold Serum Bantning Och Formning tillsammans med kalorifattig kost och fysisk aktivitet.

   Recensioner  SEK: 135 :- Antal: 
Delbetala från SEK: 6 :-/mån
Kunder som har köpt den här produkten köpte också