Villkor

Köp och fraktvillkor

Alla priser anges inkl. 25% moms. Betalning sker via kortbetalning, direktbanksbetalning eller faktura. Vi ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, slutförsäljning och prisförändringar. Reservation för avvikelser i färgåtergivningen på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att neka en order. Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.


Leveranstid Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Alla varor är normalt lagervaror och skickas i regel samma dag eller dagen efter beställning. Om en vara är slut hos leverantören eller på vårt lager meddelas kunden detta efter köp tillsammans med en uppskattad leveranstid.

Betalning  Mixed Cosmetics sorted by Priand AB Mixed Cosmetics sorted by Priand AB Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Mixed Cosmetics sorted by Priand AB   Checkout 

Vi erbjuder betalsättet Klarna Checkout i samarbete med Klarna AB.

Du väljer hur du vill betala. Antingen med kreditkort, Klarna faktura, Klarna konto eller internetbank.

Villkoren hittar du under Klarna Checkout i kassan.

Kortbetalning  Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Betala kostnadsfritt med Visa & MasterCard tryggt och säkert över Internet direkt efter beställning. Din betalning förmedlas av Payson. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av annan än din bank. Pengarna reserveras på ditt konto när du lägger din order och dras sedan från ditt konto vid leveranstillfället. Notera att det vid en retur eller avbeställning av order som är betald med kreditkort kan ta ett par bankdagar för pengarna att bli disponibla igen på ditt konto, även om vi släpper reservationen i samma ögonblick som avbeställningen görs. Detta beror på bankens hantering gällande kortköp och är inget vi kan påverka. Skulle du ångra ditt köp så gör vi genast en återbetalning till dig, detta tar vanligtvis mellan 2-5 arbetsdagar.

Direktbanksbetalning  Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Du kan betala direkt via din internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea). Payson sköter kommunikationen på ett säkert sätt med din bank. Din betalning går till Payson som sedan betalar oss. Ingen avgift tas ut vid betalning via direktbank.

 

Betala med Swish nummer 1236827588 Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Swish är en tjänst där du kan skicka pengar via ditt mobilnummer. Anslut ditt mobilnummer via din bank.

Frakt  Mixed Cosmetics sorted by Priand AB            

Order upp till 499:- tar vi ut fraktavgift om 49:- inom Sverige. Order över 499:- är fraktfria inom Sverige. Posten anlitas som distributör och alla försändelser skickas som brev eller paket. Vid retur står kunden för returfrakt (gäller ej vid godkänd reklamation). Kontrollera att du angett korrekt leveransadress! Priand AB ersätter inte leveranser som uteblivit p.g.a. felaktig eller ofullständig leveransadress.

Ångerrätt och returrätt  Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Vi tillämpar Konsumentverkets riktlinjer för returrätt, vilket innebär att du har full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Varan ska vara oskadad vid ankomst till Priand AB. Varan du skickar tillbaka måste vara komplett i sin orginalförpackning, oanvänd och oöppnad. Ingen ersättning kan betalas ut om varan använts eller öppnats.

Du betalar själv fraktkostnaden för returen. Testers och kundanpassade specialbeställningar kan vi tyvärr inte ta i retur. Du har rätt att annullera ordern innan den skickats iväg från Priand AB lager. Önskar du detta ska du omedelbart ta kontakt med oss. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal och bedöms uppfylla villkoren för returrätten. Kreditering av varan sker då beroende på valt betalsätt. Om vi skickat fel vara står vi för kostnaden av returen. Vi löser ej ut postförskott eller efterkrav.

Du måste aktivt utöva din ångerrätt genom att meddela shopen att du önskar att häva ditt köp och returnera produkten/produkterna. Att vara passiv och inte hämta ut sitt paket innebär inte att du på ett korrekt sätt ångrar köpet. Om ett outlöst eller oupphämtat paket kommer i retur räknas det som en avbeställning enligt Konsumentköplagen och vi debiterar då en administrativ avgift på 250 kr som ersättning för våra kostnader. Detsamma gäller för returer som inkommer efter 14 dagar (vi förbehåller oss rätten att neka ersättning för försent inkomna returer). Returer och återsändningar pga felaktig adressuppgift debiteras ytterligare en fraktavgift. Vi debiterar våra verkliga fraktkostnader, vilket kan vara ett högre belopp än det som gällde vid den ursprungliga beställningen.

Reklamation Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Om du mottar ett skadat paket vid leverans bör du reklamera det direkt vid postens utlämningsställe. Ta gärna en bild på skadan och skicka till Priand AB. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till Priand AB. Om du behöver reklamera varan pga fabrikationsfel, kontakta Priand AB. Kostnaden för retur av reklamerad eller felaktig produkt ersätts av Priand AB som tillämpar konsumentköplagen vid hantering av reklamationer. En produkt kan endast reklameras vid fabrikationsfel. Exempelvis en felaktig färgnyans anses inte som en reklamation, men om du inte brutit förpackningen eller på annat sätt provat innehållet, kan vi bedöma om byte eller återköp kan ske. Vi skickar en ny vara (och ersätter dig även för returfrakten) så snart vi får in den felaktiga varan.

Vi tillämpar en nöjd-kund-garanti på 30 dagar och kommer att göra allt för att du ska bli nöjd med ditt köp. Skulle du ändå bli missnöjd med vår service följer vi Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer.

Outlöst försändelse Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Det är upp till dig som kund att uppge en giltig och korrekt leveransadress. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel adress är det upp till kunden att betala ny frakt. Om ett paket ej lösts ut på posten eller ej blivit uthämtat på utlämningsställe, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Om ett outlöst eller oupphämtat paket kommer i retur räknas det som en avbeställning enligt Konsumentköplagen och vi debiterar då en administrativ avgift på 250 kr som ersättning för våra kostnader. Detsamma gäller för returer som inkommer efter 14 dagar (vi förbehåller oss rätten att neka ersättning för försent inkomna returer). Returer och återsändningar p.g.a. felaktig adressuppgift debiteras ytterligare en fraktavgift. Vi debiterar våra verkliga fraktkostnader, vilket kan vara ett högre belopp än det som gällde vid den ursprungliga beställningen.


Tvistförfarande Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Om tvist uppstår mellan oss och dig som kund kommer vi uppmana till lösning med hjälp av Allmäna Reklamationsnämnden. Vi kommer följa Allmänna Reklamantionsnämndens rekommendation.

Integritetspolicy Mixed Cosmetics sorted by Priand AB

Copyright Mixed Cosmetics sorted by Priand AB
Allt innehåll på denna website i var form (text, bilder, ljud, film, software) tillhör Priand AB eller våra leverantörer.