FaceMed Sos Active Serum 100% Hyaluronic Acid

[5907609394446]
 FaceMed Sos Active Serum 100% Hyaluronic Acid
Klicka för förstoring18 ml

FaceMed+ Sos Active Serum 100% Hyaluronic Acid

Aktivt Serum Mot Djupa Rynkor

100 % HYALURONSYRA

• Slätar Rynkor Och Kråkfotslinjer

• Återställer Hudens Täthet

• Formar Ansiktets Kontur

Alla Hudtyper, Även Känslig.

Innovativ formel,mot " djupa rynkor ", rik på ren 100 % Hyaluronsyra. Serumet slätar ut rynkor och kråkfotslinjer, återställer hudens täthet och formar dess oval. Ger långvarig lyftande effekt. Hyaluronsyra är en av de viktigaste byggkomponenterna i huden. Det är den naturliga barriär som skyddar epidermis. Har egenskaper som binder vatten i huden. Det finns tillräckligt av hyaluronsyra i ung hud, som garanterar dess motståndskraft och avsaknad av rynkor. Mängden av syra minskar på grund av ålder, huden förlorar sin förmåga att binda vatten och rynkor bildas. Därför används hyaluronsyra i kosmetika som en av de mest värdefulla fuktgivande ingredienserna, används inom estetisk medicin för vitaliserande behandlingar. Användningsområde: alla hud typer, i alla åldrar, med symtom av torrhet,, förlust av fasthet och motståndskraft.

Applicering: en gång dagligen, morgon eller kväll, applicera 1-2 droppar på huden som kräver åtgärd. Massera försiktigt vätskan med fingertopparna tills den är helt absorberad. Kan även användas på platser utsatta för rynkor (runt ögon och område kring läppar, panna) Applicera på torr och rengjord hud. Använd 1-3 gånger i veckan före applicering av en kräm.

Användning: effekt uppnås efter 7 dagars intensiv användning dagligen. Efter en vecka av applicering, gör uppehåll i minst 3 veckor. Veckovis användning   bromsar processen av rynkbildning, förbättrar hudens fasthet och pigmentering, förhindrar negativa effekter av solstrålning.

 

 

 

Aktuella recensioner: 1
   Recensioner  SEK: 155 :- Antal: 
Delbetala från SEK: 7 :-/mån
Kunder som har köpt den här produkten köpte också