Kavai Professionella

Sminkborstar & Penslar från KAVAI

Vi har ett stort utbud av Professionella Kavai sminkborstar och penslar. Allt från rougeborstar till eyelinerborstar, från puderborstar till ögonbrynsborstar - vi har sminkborstar för alla användningsområden, i olika storlekar, och material!

Hur tar jag hand om mina borstar på bästa sätt? För att hålla smuts och bakterier borta från sina borstar är det viktigt att tvätta dem ofta. Tvätta helst dina borstar minst en gång i veckan, men gärna mer. Om du inte tvättar sminkborstarna regelbundet kan användningen av dessa ge dig oren hy och finnar, så ta dig tiden och tvätta dem ordentligt!

  • Syntetisk borst: Vid användning av borstar i syntetiskt material är det bästa sättet att rengöra dem i ljummet vatten och diskmedel.
  • Äkta hår: Använder du sminkborstar med äkta hår ska du tvätta dem på samma sätt som du tvättar ditt eget hår, med schampo och lite balsam.

Oavsett material på dina sminkborstar, tvätta dem med omsorg och skölj dem noga tills vattnet är klart. Efter att ha klämt bort överflödigt vatten och sett till att stråna på borsten ligger åt rätt håll, lägg borstarna på ett plant underlag, gärna på en handduk och låt dem självtorka. Se gärna till så att själva borsten inte ligger mot något, utan torkar fritt i luften.

 Naturella & Syntetiska Borstar
Naturella & Syntetiska Borstar

 Syntetiska Borstar
Syntetiska Borstar

 Kavai Professionella Set
Kavai Professionella Set